quinta-feira, abril 07, 2005

(boas) Notícias da China

Não falta por aí gente a chorar-se por causa da ameaça chinesa, esquecendo que todos têm direito a viver condignamente. Esta manhã descobri na Vilaweb que chegou hoje o último carregamento de ajuda alimentar do Programa de Alimentação Mundial (ONU) para a China. O país tornou-se inclusivamente doador!

L'ONU lliura el darrer carregament d'ajuda alimentària a la Xina
Avui és previst que arribi al port de Shenzen, al sud de la Xina, un carregament de 43.540 tones d'ajuda alimentària per a les regions de l'interior del país. El carregament, procedent del Canadà i Austràlia, ha viatjat a bord del vaixell My Blue Dream i representa, probablement, el darrer que envia l'ONU, a través del Programa d'Alimentació Mundial (WFP), al país asiàtic. I és que per les Nacions Unides, l'aturada d'aquest pla activat fa un quart de segle simbolitza l'important desenvolupament econòmic de la Xina amb el pas de país receptor d'ajuda a futur donant. El portaveu del WFP a la Xina, Douglas Broderick, assegurava no fa gaire que el país asiàtic no sols cobreix les necessitats alimentàries de la majoria de la població, ans s'ha consolidat com a donant de l'organització, amb 5,4 milions d'euros aquests darrers cinc anys.

1 Comments:

Blogger Delfim said...

Se a China aprendeu bem a lição capitalista, vai doar arroz e mais arroz a quem precisa. Depois de habituar estas pessoas a consumir arroz, passará a vendê-lo.

Os EUA que se cuidem! E o melhor é a MacDonald's começar a apostar no hamburguer de pato à Pequim para os países em desenvolvimento...

7:18 da tarde  

Enviar um comentário

<< Home